Vilka elever kommer till vår skola?

Det är namnet på ett utvecklingsarbete med inriktning på språk- och läsutveckling i åk 7-9. Gruppledarna för sju Stockholmsskolor  träffades i torsdags för vetenskaplig handledning tillsammans med Gunilla Molloy, docent SU. Jättespännande arbeten som är på G på dessa skolor, det kan jag lova er.  Presentationerna av dessa utvecklingsarbeten kommer att ske en konferensdag som Skolverket arrangerar framåt maj. Förhoppningsvis kommer vi att kunna ordna så att även Stockholmslärare får chansen att ta del av dessa utvecklingsarbeten. Dock vet jag ännu inte hur vi ska ordna det. Jag är säker på att många av er ute på skolorna är intresserade!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.