Har du läst bilagan i dagens DN?

Annars är det dags! Du hittar bilagan i onsdagens DN i Mälardalen. Bilagan handlar om skola och utveckling i Stockholms skolor. Syftet är att stockholmarna får möjlighet att läsa om de satsningar som staden gör inom skolans område. Utbildningsförvaltningen har därför producerat en tidning, ”Skola och utveckling”, som publicerades som en bilaga i Dagens Nyheter idag den 24 januari. Är du anställd  så hittar du den på intranätet men också på stockholm.se: http://www.stockholm.se/-/Nyheter/Forskola–Skola/DN-bilaga-om-skolan/.

Tänk så lägligt att den gavs ut just idag med tanke på Northern Lights konferensen om PISA -resultaten! Det kan man kalla ”timing”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.