Vilka elever kommer till vår skola?

Nu är alla sju skolorna i full färd med sina utvecklingsarbeten och snart är det dags att presentera dem. 27/4 sker ett erfarenhetsutbyte för alla deltagare i projektet. Till dess kommer gruppledarna att få sina gruppers handlingsplaner upptryckta så att de kan delas ut i samband med deltagarnas presentationer. Erfarenhetsutbytet sker under en heldag ute på Hotell Radisson Blu, Arlanda, i och med att deltagarna kommer från hela landet. Jag ser väldigt mycket fram mot att få lyssna på våra Stockholmslärare.

Förhoppningsvis klarar vi att också ordna en egen presentation en eftermiddag i maj för våra kollegor i Stockholm.

Syftet med projektet är att ge senarelärare (åk 7 – 9) i ämnet svenska kunskaper och metoder för att organisera sin undervisning på ett sätt som gör att alla elever, oavsett kön och bakgrund i övrigt, har möjlighet att utvecklas så långt det är möjligt. Alla grupper har haft en vetenskaplig handledare. Stockholm har fått handledning och stöd av Gunilla Molloy.

Du kan läsa lite mer om projektet på NCS webbsida. Med tiden kommer här också mer information efter erfarenhetsutbytet 27/4.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.