Visste du att

vi har ett nationellt nätverk med läs- och språkutvecklare? Vill du se vad som pågår ute i landet så besök nätverken via följande länk: NCS nationella nätverk.

Vi tio i det nationella nätverket träffas regelbundet uppe på Skolverket för att stämma av vad som är på G, aktiviteter ute i landet och olika samarbeten som vi är med i. Till exempel uppvaktade vi i augusti förra året Bertil Östberg som är statssekreterare åt utbildningsministern och Annika Hellewell, ämnesråd grundskolan. Den timman ägnade vi förstås åt att lyfta vikten av fortsatta satsningar på läs-, skriv- och språkutveckling i grundskolans tidigare år samt vad NCS insatser (Skolverket) har betytt för lärarnas arbete ute på skolorna.

Nästa gång ses vi i maj och då kommer representanter från några av landets RUC att delta. Kanske återkommer jag och berättar lite mer om vad vi gör på övergripande nivå. Är du intresserad?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.