dags för nästa

film! Imorgon filmar vi igen. Den här gången är fokus på elever som tillägnat sig och använder och växlar mellan olika lässtrategier. Vi kommer att filma elever som klarar en funktionell läsning av enklare texter till de som läser mer text men fortfarande stapplande och vidare läsning av 3-4 ord i följd utan att fastna till nästan flytande. Detta är ett oerhört spännande och viktigt utveckling. Inte minst är det intressant att belysa och ge exempel på hur lärare arbetar för att stödja eleverna i denna utveckling. 

Frågan är förstås: Hur ska jag som lärare undervisa? I morgon hoppas jag att vi kommer att fånga in just detta.

Varför inte skriva en kommentar och berätta hur du gör!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.