Sportlov för dig, sportlov för mig!?

Många av er kollegor är lediga  och ute i något spår. För mig betyder sportlov att jag plötsligt får tid för arbetsuppgifter som har legat på hög en tid. Idag måndag ägnar jag min tid åt en kunskapsöversikt över läsförståelse av faktatexter. Jag hoppas att jag innan dagen är slut har bestämt vilken litteratur och forskning jag ska använda mig av. Jag hoppas också att jag hinner skissa på strukturen, formulera syftet och någon frågeställning som kan passa.

Denna kunskapsöversikt ska bli 7-8 sidor och är ett paper i min sista delkurs i mastersprogrammet jag har läst. Uppsatsen är klar så detta är verkligen sista stenen i bygget. Så har jag förstås tänkt att använda det jag skriver i mina kurser om att undervisa i läsförståelse. Jag tycker att det är väldigt viktigt att hela tiden stämma av det jag gör som lärare mot vad aktuell forskning säger är ett framgångsrikt koncept.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.