På tal om Piteå

Mina nätverkskamrater i Piteå, läs- och skrivutvecklarna Erica och Ann-Christin, ger ut en minitidning som heter KREATIVT  i klassrummet (ta en titt och säg vad du tycker). Kanske har de bidragit till resultaten i Piteå? Ska höra med dem vad de säger.

Vi tio i det nationella nätverket läs- och språkutvecklare med övergripande funktioner försöker hålla koll på och lära av vad varandra men också dela med oss av tips på konferenser och frågor som är aktuella. Det är fullt upp kan jag säga!

1 kommentar

  1. Elsa Mattsson, 1 mars 2012

    Intressant! Och jag är också nyfiken till vad de själva säger, både om de generellt höga resultaten och flickornas plötsliga fall i prestationsnivå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.