Vilka elever kommer till vår skola?

Imorgon har Stockholmsgruppen sin sista handledningsträff  med Gunilla Molloy, docent i svenska, Stockholms universitet. Sedan ska presentationer, rubriker och abstracts vara klara. 27e april är det presentation i parallellform för alla de ca 40 skolor som har deltagit. Detta sker ute på Radisson Blue på Arlanda. 8e maj kommer grupperna från Stockholm, sju stycken, att presentera för oss lärare i Stockholm. När allt är klappat och klart lägger jag upp information och anmälningsformulär i kalendariet på PS, PedagogStockholm.

En av skolorna som deltar i projektet omnämndes i DN förra veckan. Läs artikeln: Läsförståelsen sjunker när skolan segregeras.

Är du nyfiken på att ta del av övriga 7 Stockholmsprojekt så bevaka 8e maj i kalendariet.

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.