När uppgifter ger energi

På sista handledningsträffen för gruppledarna i pilotprojektet ”Vilka elever kommer till vår skola?” kommenterades just fenomenet att dessa träffar har gett energi och upplevts mycket stimulerande. Trots nationella ämnesprov, utvecklingssamtal och flera andra tidskrävande och konkurrerande uppgifter så har just dessa pilotprojektets träffar gett och inte ätit energi. Före påskdagarna kommer alla deltagande pilotprojekt att ha skickat in sina abstracts och handlingsplaner och då kan jag sätta ihop programpunkterna för 8e maj. Du kommer väl och tar del av pilotprojektens erfarenheter och resultat! Nästa vecka hoppas jag att inbjudan kommer upp i PS kalendarium.

MEN först ska jag ha några dagars påskledigt. GLAD PÅSK önskar jag er alla!

1 kommentar

  1. Elsa Mattsson, 4 april 2012

    Spännande! Jag ser fram emot presentationerna och ska hålla utkik i kalendariet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.