”Det är som att köpa biljett till en rockkonsert…”

Kommentaren fälldes av den lärare som fick sista platsen till en av höstens kurser i ”Att undervisa i läsförståelse”! Två dagar så hade 50 lärare hade anmält sig och kurserna var fullbokade. Roligt, ja! Men lite pirrigt också att förväntningarna är så högt ställda! Tack alla som är såå intresserade!

För dig som inte hann anmäla dig så kommer jag att lägga upp ett formulär där du kan fylla i att du är intresserad av att delta längre fram. Intresseanmälan är inte bindande och den kommer att finnas under fliken ”Utveckling” och sedan länkarna Språkutveckling > Läs- och språksatsningen > Program > Läsförståelse. När det blir dags för nya kurser inför vt -13 så mejlar jag alla som gjort en intresseanmälan. På så vis vet ni direkt när det går att anmäla sig och kan vara först till …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.