Vill du berätta?

I mitt jobb som utvecklingslärare har jag lärt mig att vi i Stockholm har så många duktiga lärare ute i skolorna. I förra blogginlägget skrev jag om 3e september när Jessica, Suzanne och Richard berättade om sin undervisning.

Vill du också berätta? Börja då med att kontakta mig så kan vi prata igenom hur det skulle kunna se ut, kanske en möjlig programpunkt. Jag vill gärna hitta alla er som jag ännu inte vet finns…. alla er som arbetar med både större och mindre utvecklingsarbeten i er undervisning.

Låt inte Jantelagen styra dig utan våga kontakta mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.