YIPPIE!!!

Färdig! Klar! Godkänd! Examinerad!

Med vad? Jo, jag har idag presenterat mitt masterarbete i pedagogik med inriktning specialpedagogik och opponerat på en kurskamrat OCH är godkänd och klar. Arbetet ska tryckas och sedan är det bara att vänta på examensbeviset. Ni kan inte ana sååå skönt det är. Aldrig mer en kurs! –  säger jag nu – kanske ändrar det sig i framtiden. Just nu har jag lovat mig själv att inte ägnar fler helger åt att skriva … nu ska jag ägna helgerna åt att gå i skogen, träna, roa mig och kanske också bara vara.

5 kommentarer

 1. Eva-Li, 24 september 2012

  Stort grattis Toura!

 2. Cilla Dalén, 24 september 2012

  Duktigt jobbat:-) Grattis!

 3. Toura Hägnesten, 25 september 2012

  TACK!

 4. Anna i Stockholm, 25 september 2012

  Stort Grattis!
  Hoppas vi får vetavad den handlar om.

 5. Miss Åsa, 2 oktober 2012

  Grattis! Om några månader kommer suget att vilja veta mer tillbaka. Det är den roliga baksidan med att vara lärare ;-) Men passa på att njuta nu.
  Miss Åsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.