Föreläsningar om läs- och skrivundervisning

hittar du på danska Nationalt Videncenter for laesnings hemsida finns föreläsningar om skrivundervisning med Steve Graham (skrivforskare vid Arizona State University) och Caroline Liberg (professor i utbildningsvetenskap vid Uppsala universitet).

Caroline Libergs föreläsning om skrivutvecklingens faser är väl värd att lyssna på!  Vi får följa lilla Olles skrivutveckling från den allra första början. Caroline pekar på ”kritiska steg” och viktiga knutpunkter i skrivutvecklingen och knyter an till forskning kopplat till praktisk undervisning.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.