Nog får man skryta lite?!

Under 2010 gjorde jag en uppföljning och utvärdering av grundskoleavdelningens läs- och språksatsning, ”Lärarna, eleverna och deras läsning”. Döm om min förvåning och glädje när jag upptäckte att min rapport finns refererad i Kulturrådets litteraturutredning och att jag finns med i referenslistan!

Här hittar du mer om litteraturutredningen.

Själva rapporten hittar du här: Läsandets kultur, SOU 2012:65.

2 kommentarer

  1. Eva-Li Littorin, 23 november 2012

    Vad kul Toura! Grattis!
    /Eva-Li

  2. Ulrika Falk, 23 november 2012

    Vad roligt, klart du ska skryta!
    /Ulrika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.