Webbinarium 10/12 om läsundervisning i åk 7-9 – deltar du?

Skolinspektionen arrangerar webbaserade seminarier om olika granskningar. 10/12 kl. 11-12 är det dags för webbinarium om den senaste granskningen av läsunderivsning i åk 7-9. Alla som vill är välkomna att delta i dessa webinarier. Det enda som krävs är en vanlig dator. För information och för att anmäla sig går du in på länken: webbinarium.

För mig blir det första gången jag  deltar och därför ser jag fram mot det väldigt mycket. Det blir en ny erfarenhet! Sedan tycker jag att Skolinspektionens granskningar av läsundervisning är synnerligen intressanta. De visar att det finns flera utvecklingsområden i vår läsundervisning. Du som är intresserad av att läsa lite kort om denna granskning hittar den på: Läsundervisning i åk 7-9.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.