Fullträff!

Tack Eriksdals-, Skarpaby- och Sätraskolan för en utmärkt föreläsning igår onsdag. Sofia presenterade hur hon arbetar runt parläsning, matriser och elevrespons, Jessica hur hon arbetar med läsförståelsestrategier i åk 2 men även hur hon kopplar dessa till skrivande och genrepedagogik samt Malin G, Malin H och Malin J om deras arbete med läsförståelsestrategier i åk 4-6. Inslagen kopplar i varandra och tillsammans är ni en fantastisk helhet!

För dig som inte hört kollegorna så hoppas jag att vi kan ordna en ny chans längre fram i vår eller till hösten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.