Ännu en dag

Måndagen ägnade jag helt åt för- och efterarbete. Det är otroligt vilken tid alla små uppgifter tar. Jag har hunnit justera i föreläsningen jag ska ha på Abrahamsbergsskolan tisdag samt trycka åhörarkopior. Så måste man förstås kolla SL och restiderna. Sedan är bara att gå över på nästa föreläsning som jag har på torsdag på Olovslund, samma här, justera och trycka åhörarkopior. Parallellt ligger utvärdering av förra året och ifyllande av min arbetsplanplan för 2013. Å så var det Språkpaketet; vi ska ta fram förslag till SETT och så är det dags att börja jobba på utvärderingen. Uppföljningar och utvärderingar är roliga att arbeta med men tidskrävande. Bäst blir det när man arbetar i en cyklisk process, utarbeta förslag, sov på saken, justera, bolla med kollegor, justera, sov på saken, bolla igen osv.  Sist men inte minst – mejlen – jag har fortfarande inte hunnit igenom mejlen som ligger och skvalpar från julledigheten. Jag tänker ”lugnt och fint, lugnt och fint”, det går inte fortare för att man stressar. Svar kommer ….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.