Man får tacke!

Förra veckan hade jag bjudit in mig själv till Eiraskolan och deras studiecirkel i ”att undervisa i läsförståelse”. Tack alla ni i studiecirkeln som delade era erfarenheter och pedagogiska upplägg med mig. Det är så härligt att få höra hur olika lärare gör i sin undervisning för att nå samma mål. Det är det här med att det finns många vägar till målet!

Som bonus visade Birgitta mig skolans fina bibliotek. Utgångspunkten är att barnen ska bli ”sugna” på att låna och läsa men också få hjälp att hitta böcker på lagom svårighetsnivå. Jag har tipsat mina kollegor, bibliotekarierna, på Medioteket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.