en suverän film om läsfixarna av Marie Trapp

Ni kommer ihåg att Marie Trapp var en av lärarna som fick Svenska Akademiens svensklärarpris 2013, eller hur!? Hon har gjort och lagt upp ett jättefint bildspel om läsfixarna. Måste ses! – i alla fall om du är intresserade av undervisning i läsförståelsestrategier.

4 kommentarer

 1. Sara Persson, 12 augusti 2013

  Till Marie Trapp!
  Tack för att du delat med dig av ditt fina arbete! På min skola arbetar vi vi också med RT enligt Westlund och jag undrar om vi skulle kunna få använda de fina bilderna som syns i filmen. Var kan jag hitta dem i så fall?
  Mvh: Sara Persson, sva-lärare i Västervik

 2. Toura Hägnesten, 12 augusti 2013

  Hej Sara,
  På Facebook finns en grupp som heter ”Att skriva sig till läsning”. Marie är medlem där och brukar skriva. Du hittar alltså Marie där.
  mvh /Toura

 3. Ann Hasslequist, 20 oktober 2013

  Hej Marie!
  Bra sammanfattning! Har arbetat med RT i två terminer nu och vi lär oss ständigt nytt. Bra metod att få med sig ALLA elever!

 4. Pia Lundström, 13 november 2013

  Tusen tack för en toppenfilm!
  Jag var tyvärr inte lika klok som andra och frågade inte om jag fick dela den. Nu är det gjort och alla lärare i vår kommun har fått tillgång till den! Hoppas det är en tröst att många hört av sig till mig med stor uppskattning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.