Ibland är det bara att njuta

och suga åt sig! Ut med Jante, eller hur!? Vad är det då jag har gjort idag? Jo, jag sitter med utvärderingar på de studiecirklar i att undervisa i läsförståelse som jag leder. Många positiva kommentarer i stil med: givande och bra diskussioner, kursen borde erbjudas alla lärare, intressant och lärorik kurs, går gärna en fortsättningskurs om det ges, positivt överraskad – tänk att det fanns så många verktyg att använda, den bästa kurs jag gått på under mina år som lärare, kursen har tydliggjort hur viktigt det är att jobba med lösförståelse och att ge eleverna verktyg för att fördjupa förståelsen.

 I september kommer jag att starta två nya studiecirklar ”att undervisa i läsförståelse”. Om de blir fullbokade startar jag även en tredje! Jag kommer att släppa hälften av platserna på de två kurser som kommer att ligga på måndagar och onsdagar med start 2/9 respektive 4/9 redan nu. OBS! anmälan är bindande.  Sedan släpper jag resterande platser runt skolstart. Information går ut till alla er som fyllt i en intresseanmälan samt till grundskolornas läs- och språkutvecklare. Den tredje studiecirkeln ligger på torsdagar och startar 19/9. Studiecirklarna kommer också att finnas i kalendariet på PS, PedagogStockholm.

Obs! Det går fortfarande att sätta upp sig på listan ”intresseanmälan” och denna är inte bindande utan innebär endast att du får information direkt om när det går att anmäla sig: https://websurvey.textalk.se/start.php?ID=55101

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.