En läsande klass – sajten är uppe!

Du kan läsa mer om projektet ”En läsande klass” på: http://enlasandeklass.se/

 Barnboksförfattaren Martin Widmark är eldsjälen bakom satsningen vars genomförande möjliggörs av ett antal samarbetspartners. Exempel på sådana är flera av förlagen, Junibacken, postkodlotteriet, läsrörelsen. Fler är på väg in!

Studiehandledningen som syftar till att hjälpa lärare i åk 1-6 planera in läsförståelsestrategier i sin undervisning kommer dels att skickas ut i ett exemplar till landets alla skolor men den kommer också att finnas att ladda ner kostnadsfritt. Likaså kommer annat material att finnas på sidan för kostnadsfri nedladdning.

Undervisar du i åk 1-6 så lägg upp sajten bland dina favoriter. Du kommer att få användning för den, det känner jag mig övertygad om!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.