Lotta Edholm bloggar om Språkpaketet!

Språkpaketet är en satsning över tre terminer för lärare i F-åk 3 och innehåller flera delar. Här kan du se vad Lotta Edholm skrev: Lotta Edholms blogg

Språkpaketet beskrivs också kort på Mediotekets webbsida: Språkpaketet

Vi har nyss slutfört det första Språkpaketet, nämligen Språkpaket 2012, och just nu arbetar vi med Språkpaket 2013. Utvärderingen av Språkpaket 2012 gav oss mycket bra respons och visade att satsningen var mycket uppskattad. Det visade sig både i utvärderingen och vid de avslutande presentationerna att Språkpaketet lett till att eleverna presterade bättre i läsande och skrivande, att  lärarna aktivt arbetat med att utveckla sin undervisning och ägnat mer tid åt samarbete och gemensamt erfarenhetsutbyte. Vi filmade de avslutande lärarpresentationerna och arbetar med att redigera en kort film med glimtar från detta tillfälle.

Önskar du att just du och din skola fick delta? I så fall tycker jag att du talar med din rektor om saken. Det är grundskolecheferna som föreslår och utser de skolor som ska delta. I början av vårterminen 2014 är det dags att välja de 7 skolor (runt 50 lärare) som ska delta i nästa  omgång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.