rivstart

första dagen efter semestern! Det är administration,  information och bekräftelsemejl runt studiecirklarna ”Att undervisa i läsförståelse” som helt fyllt min första arbetsdag. Lärare byter jobb, börjar, slutar, får nya oväntade schematider osv. Det ger en del att fixa inför uppstarten! I dagsläget är måndags- och torsdagsgrupperna fulltecknade MEN  det finns några platser i onsdagsgruppen (med start onsdag 4/9). Vill du eller någon kollega anmäla sig så är länken:  https://websurvey.textalk.se/start.php?ID=62179

 Måndagsgruppen startar upp 2/9 och torsdagsgruppen 19/9. Det är ju drygt en vecka respektive fyra veckor innan start så man vet aldrig om det blir en enstaka plats ledig. Tillhör du de som inte hann anmäla sig innan det blev fulltecknat (och som bara kan komma ifrån dessa dagar) så kan du alltid höra av dig i mitten av nästa vecka respektive veckan före den 19e september.

Ja, en hel del annat händer i höst men vi tar en sak i taget!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.