I torsdags träffades vi i NCS´ referensgrupp

ett härligt gäng med ett passionerat intresse för läs-, skriv- och språkutvecklingsfrågor. Vi är ungefär ett dussin och kommer från alla Sveriges hörn. På dagordningen stod bland annat test av en workshop kring systematiskt kvalitetsarbete. Vi fick ett underlag för en tänkt skola med uppgifter om resultat av nationella ämnesprov, betyg, uppgifter om andel behöriga lärare, språkbakgrund o.likn. Vår uppgift var att göra en analys utifrån uppgifterna samt komma upp med förslag som skulle kunna förbättra resultaten. Inte lätt! En riktig utmaning! En idé jag skulle vilja använda mig av i andra sammanhang.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.