Roliga arbetsuppgifter

Vi på här Medioteket har en fortbildningsdag längre fram och då råkar jag ha semester samma vecka. En programpunkt är att vi som besökte BETT-mässan i januari får 3 minuter var för att berätta om något vi vill dela med oss av. Hasse filmade mitt bidrag då jag berättar om quadblogging och vad jag vill göra framöver. Så nu bidrar jag trots att jag inte är på plats. Lite roligt känns det. Samtidigt är det hemskt att se och höra sig själv.  Få se vad kollegorna säger!

Nej, ni får inte se det. Det blev faktiskt ganska bra så kanske kommer jag att använda det OM och NÄR jag får till det med en kurs i ”att utveckla elevers skrivande med quadblogging”. Vore ett sätt att presentera en ny kurs. Tål att fundera på.

1 kommentar

  1. www.devote.se/kuriosa, 6 januari 2021

    Älskar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.