21 taggade lärare träffade jag i förrgår

Taggade inför att starta upp egna studiecirklar kring ”att undervisa i läsförståelse”. Vi i den här gruppen träffas två gånger nu före sommaren och planerar för uppstarten av dessa studiecirklar. Sedan ses vi fyra gånger under hösten. Dessa 21 lärare kommer att vara cirkelledare ute på sina respektive skolor. De är ett riktigt duktigt gäng med både breda och djupa kunskaper inom språk-, läs- och skrivområdet. Om vi leker med tanken att de jobbat i snitt 20 år var som lärare och multiplicerar med 21 – ja, då får vi några lärarår. För att vara mer exakt så skulle det bli 420 lärarår. Tänk vilken kunskap det finns i en sådan här grupp!

Vi kommer att arbeta med erfarenhetsutbyte och så kallad kompetensväxling. Tanken med att samla dessa 21 studiecirkelledare är att vi tillsammans ska se nya möjligheter och använda oss av varandra; för att höja ribban, som bollplank men också som stöd för att tänka nytt. Grattis till alla er kollegor som kommer att delta i dessa studiecirklar. Ni har verkligen något att se fram mot till hösten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.