Språkpaketet på SETT -nu kör vi!

Rubriken som Cecilia och Eva valt är ”Jag känner mig som en författare”. Carola och jag har i uppgift att rama in deras presentation. Det betyder att Carola introducerar och blänkar lite om Språkpaketet och jag avslutar och knyter ihop. Du som inte är här – du missade något bra! Cecilia och Eva lyckades verkligen förmedla hur de jobbar i vardagen med sin utveckling av verksamheten. Ett utvecklingsarbete som förvandlats till nya och förändrade förhållningssätt. Jättespännande att höra dem berätta om sin resa!

PS! Vi har faktiskt gjort ett litet informationsblad som vi delar ut nu i anslutning till föreläsningen. För dig som inte är här just nu och därmed inte får detta lilla blad så lägger jag upp det här. ”Bladet” innehåller också flera QR koder så du kan läsa mer om exempelvis: Cecilia och Evas arbete på Sätraskolan, Språkpaketet, min blogg och hitta till våra språk-, läs- och skrivfilmer.

Läs/ladda ner: SETT – Infohäfte Språkpaketet

Har du inte sett den förr så kan du se vår film om Språkpaketet här:

2 kommentarer

  1. Carola Rehn Lindberg, 8 maj 2014

    Toura, toppenbra att du la ut infohäftet här också. Så ska man tänka! Du har verkligen varit en flitig bloggare och facebookare. Roligt att kunna få ta del av mycket som händer trots att man inte är på SETT. Tack för det.

    • Toura Hägnesten, 8 maj 2014

      Tack Carola! Anna försöker också få till något på vår webb. Det måste ju absolut lyftas i alla kanaler. Cecilia och Eva gjorde en dunderbra föreläsning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.