En animerad sommarhälsning!

Dags för sommar och sol! I och med att vi nu står inför semestertider vill jag önska er alla läsare en lång, härlig ledighet med bra väder. Det gör jag med denna lilla animation som jag gjorde tillsammans med mina två kollegor Anne-Christin och Elin på vår (Mediotekets) ”lära av varandra” dag. Jag vill också passa på att tacka mina kollegor Stefan Didon och Carina Häll för en fantastiskt inspirerande och rolig workshop kring animering.

Själv jobbar jag på ett tag till så har du några frågor så är det bara att du hör av dig! I nästa vecka räknar jag med att få upp de presentationer vi filmade med deltagarna i forskningscirkeln den 2a juni.

1 kommentar

  1. Anki Glaas, 18 juni 2014

    Vårt mästerverk, Toura! :-)

    (och resultatet av en bra workshop med våra kollegor, ”filmisarna” <3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.