900

Var bara tvungen att ta ett skärmklipp. För mig känns det riktigt häftigt att så många är intresserade av språk-, läs- och skrivfrågor!

900 gillar_ram1_141116

Jag får också tacka för att ni tar er tid att läsa mina inlägg. Att döma av statistiken så är det främst allt jag skriver om forskning som ni gillar. Det både förvånar och gläder mig eftersom det ligger mig så nära om hjärtat. Ja, ni har för länge sedan märkt att jag läser avhandlingar, forskningsrapporter och facklitteratur med omättlig aptit. Jag tillhör dem som tycker att detta är jättespännande och då är det förstås roligt att veta att ni där ute är så många som också är intresserade. Jag går och firar med att läsa lite till så jag får mer att skriva om.

5 kommentarer

 1. Åsa Edenfeldt, 16 november 2014

  Ja, fira ordentligt och fortsätt skriva! Jag tillhör dem som suger åt mig av allt du skriver! :-)

  Åsa Edenfeldt

 2. Katharina Andersson, 17 november 2014

  Dina läsningar ger ett mervärde så jag fortsätter gärna att läsa dina tankar. Ibland läser du sådant jag inte alls har funnit och då blir det mer än mervärde, nyvärde? En tillgång! Tack!

 3. Marie-Louise Engstrand, 17 november 2014

  Ja, fortsätt. Det är mer av detta vi behöver. Reflekterande tankar kring vårt uppdrag är utvecklande.

 4. Ellinor, 17 november 2014

  Att lära våra elever att läsa, skriva och förstå språket är ett av våra viktigaste uppdrag i skolan tycker jag. Fortsätt att dela med dig av det du läser.

 5. Åsa Edenfeldt, 19 november 2014

  Hej Toura!
  Nu har jag bloggat lite mer om lässtrategier på gymnasiet. Precis som du nämnde i en tidigare kommentar går det ju nu, tack vare det utvidgade kollegiet, att skapa en röd tråd i läsundervisningen från förskoleklass till gymnasiet, härligt!

  http://asaedenfeldt.blogspot.se/2014/11/lasstrategier-i-kursen-svenska-2.html

  Åsa Edenfeldt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.