Rensat och klart!

Idag såg jag något jag inte sett förut. I och med att jag fått en kommentar av typen skräppost så raderade jag den. Döm om min förvåning när jag såg att jag hade 949 skräpposter! Har aldrig lagt märke till detta tidigare. Först började jag med att markera genom att kryssa i rutan för författare följt av åtgärden radera. Det tog en sida i taget, dvs. det tog tid. Sedan förstod jag att man kan välja att klicka på Radera skräppost och det rensade bort alla. Härligt känsla att ha rensat upp. Tydligen räcker det inte att städa hemma, på skrivbordet och i bokhyllorna på jobbet utan det ska städas i bloggkommentarerna också! Nu är det gjort och nästa gång vet jag hur man gör det med ett enda klick.

skräppost_150216

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.