Alternativ väg till NSL filmerna

och alla de andra filmerna jag har tagit fram och som ligger på PS, PedagogStockholm.

Även proffsen har ibland problem med det digitala! Ni har säkert märkt att det har varit en del upp och ner med alla PS bloggar!? Just nu kommer man inte åt alla de filmer som jag har tagit fram om ”språk-, läs- och skriv”. De har inte försvunnit men det är något med programvaror och överföring och uppdateringar och ni vet de där osynliga signalerna som en sådan som jag inte begriper mig på. Förhoppningen är att det kommer att fixas nu runt terminsslutet. I väntan på det så kommer du åt filmerna via vår spellista på Youtube. Där hittar du bland annat det här.

collage2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.