Textat och klart!

Varsågoda! Nu är båda filmerna om NSL, Nya Språket lyfter, textade. Språkligt var det inte helt lätt att texta. Det blir så oerhört tydligt när man lyssnar och samtidigt ska skriva ner det som sägs att vi inte talar som vi skriver. Mycket intressant upplevelse!

För att visa undertexterna klickar du med muspekaren på den lilla fyrkanten. Den lilla rutan med ”Undertexter” visas så fort du för muspekaren över rutan (se bilden).

NSL undertexter

Jag ser att Nya Språket lyfter, del 1, har visats 918 gånger och del 2 har visats 567 gånger. Roligt att intresset har varit så stort! Berätta gärna i vilka sammanhang ni ser dem och hur ni använder filmerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.