Hipp, hipp, hurra!

Min blogg ”Läs- och språksatsningen” har valts ut för att ingå i Cisions topplista över pedagogikbloggar som publicerades förra veckan. Bloggarnas placering på topplistan grundas på relevans, inlänkar, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer, aktivitet och delningar i sociala medier. Min blogg ”Läs- och språksatsningen” placerade sig på 3e plats!

Förra veckan var en härlig vecka. Jag hade semester och ägnade fem dagar på raken åt högalpin vandring i Andorra. Det innebar 8-9 timmars vandring/dag över höjdskillnader på 1000-1200 m i mycket tuff terräng. Jag blev mormor till en supersöt liten flicka i måndags, mitt 5e barnbarn. Vilken lycka! Och så ligger bloggen på kommunikationsföretaget Cisions topplista. Vilken ”grej” att bloggen har blivit ”uppletad” av ett kommunikationsföretag och uppmärksammas i andra kretsar än mina vanliga. Trots en trött kropp ”skuttar” jag fram!

Nu vill jag be alla er mina läsare att fortsätta ge mig respons, ställa frågor och komma med förslag för det är ni som ”gör skillnad”. Genom kommunikationen med er vet jag vad som är viktigt att skriva om ur lärarperspektiv. Ja, det är faktiskt ni läsare som leder mig till att skriva relevanta blogginlägg. Ja, givetvis är det så att även alla ni lärare som jag möter i mina föreläsningar och på mina kurser ger mig mycket input. Ni ska inte tro att det bara ni som lär er saker utan många gånger är det faktiskt ni som lär mig när vi möts. Låt oss ”Stay in touch!” som de säger. På måndag är jag åter på jobbet. Nytt läsår, nya möjligheter.

2 kommentarer

  1. Pelle Mårtenson, 31 augusti 2015

    Grattis Toura! Vi har väntat på detta. Jag vet inte om du och ni andra bloggare kom ihåg. Men för ett tag sedan gick vi igenom alla bloggar och såg till att det fanns kontaktuppgifter till bloggarna med. Detta gjorde vi eftersom det var ett krav för att hamna på Cisions lista. Vi ser fram emot att fler av våra bloggare hamnar där.

    • Toura Hägnesten, 1 september 2015

      Toppen Pelle att ni håller koll! Ja, vi håller tummarna att våra bloggar uppmärksammas igen och av fler.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.