Med läsning som mål

Det är titeln på Kulturrådets rapport om läsfrämjande åtgärder. Detta inlägget är en fortsättning på det förra som handlade om att jag har fått utvecklingsstöd från Skolverket för implementeringsarbetet med Skolverkets nya Bedömningsstödet i läs- och skrivutveckling. Nu är det så fantastiskt att jag kommer att kunna erbjuda en presentation av rapporten med Jonas Andersson och den sker den 14e januari 2016. Han är fil dr i litteraturvetenskap och författare till Kulturrådets kunskapsöversikt över läsfrämjande metoder. Rubriken på föreläsningen är Med läsning som mål. Om metoder och forskning på det läsfrämjande området.

Information och inbjudan hoppas jag kunna mejla ut på måndag till alla er som är läs- och skrivutvecklare. Satsningen riktar sig i första hand till er samt till de speciallärare/specialpedagoger som arbetar med de yngre skolåren.

Referens:

Kulturrådet (2015): Med läsning som mål

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.