Film om matematik finns också!

Förlåt, det var jag som var ouppmärksam och kanske för snabb. Skolverket har lagt upp en film om det nya Bedömningsstödet i taluppfattning. Den är flyttad sedan hösten -15 och ligger nu i Bedömningsportalen under flikarna Bedömningsstöd > Grundskoleutbildning > Matematik.

I filmen om taluppfattning möter jag Karl Rylander och Yvonne Franzén från Aspuddens skola i bedömningssituationer. Vi får också ta del av hur de tänkt när de planerat genomförandet,  hur de tänker vid sammanställningen av bedömningsresultaten och hur dessa blir grund för planeringen av den fortsatta undervisningen. Filmen är 6:04 min lång.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.