Katharina utmanar oss igen

nu för tredje gången. Torsdagen den 10/12 var utgångspunkten prov som diskurs.
Vad prov är och vad prov inte är. Katharina problematiserade begreppen prov, stöd, förförståelse, informationstäthet, läsförklaringar, textdesign och många fler begrepp. Även detta tillfälle lämnade vi föreläsningen med fler frågor än vi hade när vi kom – precis som det var tänkt!

Vill du också bli utmanad så rekommenderar jag att du tar dig tid att se föreläsningen. Jag borde redan tidigare ha nämnt att föreläsningarna förutsätter förkunskaper om det nya Bedömningsstödet i läs- och skrivutveckling för att du som åhörare ska få fullt utbyte av Katharinas frågeställningar och diskussioner.

Föreläsningen ligger uppe precis som den första föreläsningen från 5/11 till vecka 3 och är nu raderad.

PS. Jag skulle uppskatta om du delar med dig av dina reflektioner när du har sett filmen. Hur tänker du om det som Katharina talar om i sin föreläsning? Tycker du på något annat sätt? Finns det något du vill tillägga?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.