Bästa responsen tänkbart!

Så här tyckte några om Adriennes föreläsning i förrgår, onsdagen den 20e.

Det var en jättebra och inspirerande föreläsning!

Fantastisk föreläsning!

Hennes underbara sätt att förmedla sitt budskap, alla liknelser, minilektioner, återkommande veckorutiner, 321..check, GUM( funderar bara på hur översätta till sv.) och mycket, mycket mer… Har redan läst en hel del i boken och längtar efter att få berätta för mina kollegor!

En helt fantastisk föreläsning!

Föreläsningen med denna fantastiska kvinna gjorde mig helt förstummad! Jag var gråtfärdig av beundran. Jag ville inte att det skulle ta slut. Wow!!! Jag måste säga att det var banne mig det bästa jag någonsin varit med om i föreläsningar. 

Jag har redan provat!

Jag uppskattade hennes förmåga att ha med bra/roliga liknelser i sin undervisning som tydliggjorde och förklarade hennes syfte. Barn känner igen sig och kan då lättare skapa sig en förståelse kring känslan och varför man ska tänka/göra si eller så. Jag uppskattade även hennes tydlighet. Det fanns en tydlig ram/form/struktur i hennes tankar kring att skriva och varför. Hon inspirerade mig i sitt sätt att föreläsa vilket gav mig en hint om hur hon troligtvis är som lärare. Jag skulle gärna velat vara elev i hennes klass. Jag är så glad att jag fick möjlighet att komma på denna föreläsning!

Vad säger folk idag på Läskonferensen? Det är inte svårt att gissa för oss som var med i onsdags!

Men idag är vi här

   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.