Ingen inloggning krävs!

och det gäller Skolverkets Bedömningsstöd i läs- och skrivutveckling och taluppfattning.

Nu är ni många lärare som blir glada! Jag har nämligen nyss, häromdagen, upptäckt att det inte krävs någon inloggning för att komma åt Bedömningsstöd i läs- och skrivutveckling! Materialet med lärarinformationen, lärarhandledningarna i Läsa och Skriva är nu offentliga.

På bilden ser du hur det ser ut översiktligt. När du klickar på de små pilarna framför Läsa respektive Skriva så fälls de ut och du hittar respektive lärarhandledning samt de så kallade skrivbara sammanställningsblanketterna (dessa kan du ladda ner och sedan skriva direkt i dem på din dator eller lärplatta).

Bedömningsportalen_161125

Vill du dessutom komma åt alla elevexempel då måste du däremot logga in i Bedömningsportalen.

Trevlig helg på er alla!

PS. Ja, jag vet att ni är några som väntar och undrar när filmen med Barbro Westlunds presentation av kunskapsöversiken Att läsa och förstå ska komma upp. Vilken dag som helst! Filmen är redigerad och klar men Barbro Westlund måste hinna titta på den också och godkänna den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.