Filmbuffé

IMG_0605Frida & jag har tillbringat kvällen på Medioteket för att se och samtala med en filmpedagog om skolbion: Gattu. En fin & tänkvärd film som speglar den indiske gatupojken Gattus inre resa.

Synd att vi var så få- vi tycker att det är en fantastisk möjlighet att både få se skolbion och få ta del av de mycket kompetenta filmpedagogernas tankar & filmhandledningar. Heja Medioteket! Dessutom bjöds vi på en god pastasallad.

En idé vi fick under denna kväll är att vi ska använda en matris som eleverna & vi kan använda vid bedömning av elevernas förmåga att samtala om ett bekant ämne.

Du kan samtala om filmen Gattu genom att ställa frågor och framföra egna åsikter på ett sätt som till viss del upprätthåller samtalet. Du kan samtala om filmen Gattu genom att ställa frågor och framföra egna åsikter på ett sätt som upprätthåller samtalet relativt väl. Du kan samtala om filmen Gattu genom att ställa frågor och framföra egna åsikter på ett sätt som upprätthåller samtalet väl

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.