Glad sommar!

Glad sommar!

Snart stundar sommarledighet och vi avslutar vårterminen med att tacka alla er lärare, elever, forskare och företag som på olika sätt är med och gör vår verksamhet unik – tillsammans utmanar vi unga att utforska världen!

Under sommarmånaderna blir det betydligt lugnare i huset och sedan skolavslutningarna har vi hunnit inventera kemikalier, laga trasiga kryptoapparater, sortera lego och städa upp i labben. Samtidigt förbereder vi några av höstens nyheter och lärarfortbildningar, allt för att ni – våra kära besökare – ska få en så bra upplevelse som möjligt när ni besöker oss i höst. Men först är det hög tid för ledighet och lata dagar i hängmattan.

Glad midsommar och ha ett fantastiskt sommarlov!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.