Ursäkta röran – vi bygger om!

Ursäkta röran - vi bygger om!

Nu är byggarbetet i full gång inne på våra kontor i huset vid AlbaNova. Labben håller öppet för besökare vårterminen ut.

I 13 år har vi haft elevaktiviteter, lärarfortbildningar och kurser för unga och studenter i vårt hus på Roslagstullsbacken 29 vid AlbaNova. Under sommaren 2019 är det dags att renovera och rusta upp. Vi passar då också på att skapa några nyheter för att möta det ständigt ökande besökstrycket.

Det blir många förbättringar för dig som besökare. Utökade och uppgraderade pausytor, akustiska uppdateringar, pedagogisk AV-teknik och nya dragskåp i flera av laboratorierna. Därför blir det lite stökigt nu sista veckorna på terminen. Under sommaren och en bit in i höst håller vi labben stängda. Vi öppnar dörrarna på nytt igen i oktober.

Verksamheten i Naturens Hus och evenemang på stan löper på som vanligt, det är endast lokalerna vid AlbaNova som berörs av ombyggnationen.Till hösten kommer ni att möta oss i uppdaterade och fräscha lokaler med både bättre anpassade laboratorier och mysiga lounger för våra besökare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.