God Jul och Gott Nytt År!

God Jul och Gott Nytt År!

2020 blev ett år av mycket nyskapande. Det har varit både spännande, utvecklande och utmanande att möta er i klassrummet via länk. Vi har alla lärt oss en massa nytt!

Vi mötte till största del våra besökare online. Trots den stora omställningen kunde vi i omstöpt form ändå genomföra skolprogram, lärarfortbildningar och gymnasiearbeten. Vi har också genomfört evenemang som ForskarFredag, First Lego League, Klimatfestivalen, klimatvandringar, Teknikåttan och anordnat flertalet aktuella webbinarier om forskning, bland annat tillsammans med SciLifeLab.

Vi hoppas förstås på att så snart som möjligt kunna ta emot er i våra laboratorier vid AlbaNova och i miljön runt Naturens Hus i Bergianska trädgården igen. Men vi börjar året 2021 med aktiviteter online.

Vi ses igen till våren!

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR

önskar Cecilia med personal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.